Loading...

Овације на премијери

Овације на премијери

Комедија, феноменална глума и громогласни аплаузи, обележили су још једно премијерно вече у суботичком Народном позоришту. Велики број глумаца успешно је дочарао Нушићев комад “Не очајавајте никад“, чију режију потписује Оља Ђорђевић.

Синоћној премијери, поред многобројне публике, присуствовао је и управник београдског Народног позоришта, прослављени глумац Светислав Гонцић, који је након представе исказао велико задовољство и похвалио читаву екипу која је учествовала у стварању ове представе.

Милош Николић директор Народног позоришта у Суботици је након представе кратко прокоментарисао да је презадовољан новом премијером и додао је да у наредном периоду очекује још пуно оваквим успеха својих колега. Николић је искористио прилику и да се захвали управнику Народног позоришта у Београду господину Гонцићу на издвојеном времену и синоћном присуству.

Иначе, представа „Не очајавајте никад“, како је сама редитељка Оља Ђорђевић казала, није толико познат Нушићев комад. Међутим, он има изузетну грађу и шаље одличну поруку. 

- Нушић га је писао у тешком периоду живота, након губитка сина. Баш зато текст има много мањкавости, јер га је писао човек који више није имао радост у животу. Нисам додавала оно чега нема, већ сам појачала оно што је у комаду дато – нагласила је она.

Публика је заиста уживала у сјајној ренесансној екипи која је, од почетка до краја, на потпуно непосредан начин комуницирала са публиком. Неколико пута током представе публика је била очарана и громогласним аплаузом је поздравила одличну глуму Љубише Ристовића, Ксеније Митровић, Милана Вејновића, Димитрија Динића, Зорана Бучевца, Владимира Грбића, Јелене Михајловић, Кристине Јаковљевић, Гезе Кучере мл. и свих осталих уметника који су имали још једну ролу за памћење.