Loading...

Радни састанак са саветником за културу председника Републике Србијe

Радни састанак са саветником за културу председника Републике Србијe

Милош Николић, директор Народног позоришта из Суботице, данас је у Београду у згради Председништва присуствовао радном састанку на позив Дејана Савића, саветника за културу председника Републике Србије Александра Вучића. Николић је казао да је господин Дејан Савић са великим задовољством прихватио позив за учешће на традиционалном новогодишњем концерту Суботичког Симфонијског оркестра.

- Дејан Савић је истакнути диригент и он је одмах прихватио мој позив. То ће за нас много значити и причиниће нам велику част да под његовом диригентском палицом Суботички Симфонијски оркестар одржи свој традиционални новогодишњи концерт.

Николић је искористио прилику да ближе упозна Савића са планом и програмом суботичког Народног позоришта, а било је разговора и о изградњи новог позоришта.

- Данашњи састанак је за град Суботицу веома важан, а нарочито за раднике у култури. Задовољан сам садржајем и крајњим резултатима овог састанка, а нарочито зато што смо остварили сарадњу која ће унапредити културни садржај нашег града – рекао је на крају састанка Николић.